Friday, March 20, 2009

Kozice....Škampi.....by BABILU



Ovaj prefini a jednostavan recept dolazi sa stranica Coolinarike od moje drage cool prijateljice, Parižanke BABILU. Njezini recepti i slike su prepoznatljivi, otmjeni, jedinstveni i very, very chic...Način pripreme ovog recepta me je oduševio jer je tako jednostavno, a tako ukusno....i naravno, ne zaboravite ih flambirati! Dragoj BABILU zahvaljujem na receptu i dopuštenju da objavim link za recept ovdje.







7 comments:

  1. Posebno mi je cast da se ovaj moj mali receptic nalazi na tvom blogu.. dokazala si i postigla savrsenstva u kulinarstvu tvojim zalaganjem i trudom.. od srca ti zelim mnogo uspjeha.. tvoja vjerna Babilu ..

    ReplyDelete
  2. Posebno mi je cast da se ovaj moj mali receptic nalazi na tvom blogu.. dokazala si i postigla savrsenstva u kulinarstvu tvojim zalaganjem i trudom.. od srca ti zelim mnogo uspjeha.. tvoja vjerna Babilu ..

    ReplyDelete
  3. Draga moja cestitam, blog izgleda super. Bila si mnogo vrednija nego ja, pa si sve recepte ovde uredno prebacila :)

    ReplyDelete
  4. ha, ha, hvala ti...ali nisam bas, jos pola skoro imam:)izgubila sam volju kad sam onaj prolsi morala prebrisati cijeli:))

    ReplyDelete
  5. covece ja ovde treba da glumim detektiva da otkrijem da pises blog :) ... odusevljena sam a sada idem da vidim cega tu sve ima...:)
    ma bas se radujem da nam se pridruzis u blogerskim vodama...

    ReplyDelete